Gođevac: Aleksandar Vučić je odlučio da nakon 86 godina uništi još jedan simbol Beograda - Sajam

 19. septembar 2023. 10:26

Aleksandar Vučić je odlučio da nakon 86 godina uništi još jedan simbol Beograda - Sajam. Njega ne interesuje što je sa Sajma emitovan prvi kadar na televizorima Beograđana i to Savskog mosta. Njega ne interesuje tradicija sajma knjiga koji se održava 66 godina, a ni novogodišnji vašar na kome već 60 godina uživaju mali Beograđani. Jedina stvar koja interesuje Vučića i njegov režim jeste profit investitora i Beograda na vodi kome daju parče po parče Beograda. 
 Nije ni objasnio gde će se održavati beogradski sajmovi od sada pa ubuduće? Hoće li Beograd na vodi naplaćivati svoj "najam" za postojeće hale i koliko će koštati građane? Ako neće biti u tim halama, gde će? Sajam je sačekala ista sudbina kao i železničku stanicu koja od jula 2018. godine ne postoji i to posle 134 godine.
 Evidentno je da SNS gleda Beograd kao miraz za Beograd na vodi. Zato tražimo izbore jer građani zaslužuju vlasti koja više brine o njihovim novčanicima nego o računima investitora kome poklanja naše simbole da bi na tom mestu dizali solitere.
Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Beogradu

POGLEDAJTE JOŠ: