Popović odgovorila Vučiću: Svaki pristojan čovek kada kaže neistinu se izvini zbog toga, a Vi na jednu laž dodate drugu!

 08. septembar 2023. 15:55

"Gospodine Vučiću, svaki pristojan čovek kada kaže neistinu se izvini zbog toga.  Vi ne. Vi na jednu laž dodate drugu. Pre nekoliko dana ste rekli da niko od nas ništa nije radio. Navela sam Vam šta je sve urađeno u Beogradu u vreme kad je gradonačelnik bio Dragan Đilas - tri mosta, 45 obdaništa,  9 osnovnih škola, 4 doma zdravlja, bulevari, ulice, parkovi... Pozvala sam Vas da demantujete jednu reč.  Niste to uradili jer ne možete.  Ali možete da izgovorite novu laž kako Dragan Đilas nije imao legitimitet. Rekli ste "smatrao sam oduvek, još od 2012. godine da ne postoji ništa lošije za zemlju nego da neko ko nema legitimitet, poput onoga što je bio slučaj sa...Draganom Đilasom u Beogradu...pa do poslednjeg trenutka držite vlast po svaku cenu, da se držite se za fotelju" istakla je Mila Popović predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde povodom izjava Aleksandra Vučića na konferenciji za novinare.

 

 

"Znam da boli što Vas je pobedio 2012. kada je za listu koju je on predvodio glasalo 36%, a za Vašu 26% Beograđana.  Da je gradonačelnik biran direktno pobedio bi Vas u prvom krugu. I to i ono što je radio mu je davalo pun legitimitet. Godinu dana ste kroz Vaše medije lagali o njemu i  smenili ga Vašom omiljenom metodom- prekomponovanjem.
Ja razumem da Vi stalno pokušavate da zaboravite Vašu ružnu, šešeljevsku prošlost, ali izgleda da to već prelazi u amneziju. Jer postoje ljudi koji vole Dragana Đilasa i oni koji ga ne vole. Ali niko nikada osim Vas nije rekao da je neradnik, da ništa nije napravio i da ga Beograđani nisu hteli. Preporučujem Vam da se zamislite nad tom činjenicom. Ne zbog mene, nego zbog Vas." zaključila je Mila Popović.

POGLEDAJTE JOŠ: