SSP Petrovac na Mlavi: Gospodine Vučiću, sat vremena nakon Vaše posete odbornici su odbili predlog za besplatne udžbenike

 29. avgust 2023. 16:18

Gospodine Vučiću,

Da li znate da ste došli u mali grad u kome se već dva meseca održavaju veliki protesti? Pitate li se zbog čega?
 
Jeste li pogledali reku Mlavu, koja protiče ispod mosta na kome ste stajali? Da li su Vas danas partijski drugovi obavestili da  Petrovac na Mlavi ostaje bez Mlave upravo zbog njihovih pogrešnih odluka?
 
Da li su i indijski radnici bili angažovani na izgradnji mosta po partijskoj liniji ili kupovina radnih mesta i partijska linija je isključivo rezervisana za građane Petrovca na Mlavi?
 
Da li znate da ste došli u grad u kome stanovnici imaju gotovo najnižu prosečnu platu u Braničevskom okrugu i da li ujedno znate da su sat vremena  posle Vaše posete odbornici vladajuće većine odbili predlog da se obezbede besplatni udžbenici za učenike opštine Petrovac na Mlavi?

Umesto hvaljenja kako Vam mali dečaci uručuju poklone, razmislite o Vašoj obavezi da obezbedite  spokojno detinjstvo svoj deci, bez obzira da li ih dovode na Vaše skupove ili ne! U siromašnim opštinama, kao što je Petrovac na Mlavi, nema spokojnog detinjstva ni spokojnih roditelja.

Građani opštine Petrovac na Mlavi pitaju: Zbog čega su odbornici vladajuće većine Skupštine opštine danas, sat vremena nakon Vaše posete, odbili zahtev građana da se opredele sredstva za besplatne udžbenike?
 
I na kraju, nemojte nama da govorite kako smo brzo dobili most koji jeste od životnog značaja. Grad koji preseca reka Mlava je zbog nesposobnosti lokalne vlasti, a to su Vaši partijski drugovi, grcao u kolapsu od 10. juna 2022. godine do 29. avgusta 2023. godine.
Izračunajte sami koliko je vremena potrebno da se u Srbiji izgradi jedan sasvim običan most.

  Violeta Miladinović, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Petrovac na Mlavi