SSP Zvezdara: Predsednik opštine Zvezdara obmanjuje građane kada se hvali kako je ambulanta Konjarnik renovirana

 19. septembar 2023. 16:28

“Vladan Jeremić predsednik opštine Zvezdara obmanjuje građane kada se hvali kako je ambulanta Konjarnik renovirana” tvrdi Ljiljana Marković iz Stranke slobode i pravde Zvezdara i dodaje da radovi na adresi Ustaničkoj 194 još nisu gotovi ali da su prostorije prazne i da u njima nema radnika te da to može lako da proveri svaki građanin.
 "Ako ovome dodamo i da je pre deset godina zatvorena ambulanta u Pop Stojanovoj jasno je da ni Jeremiću ni ovoj vlasti zdravlje Zvezdaraca nije nikakav prioritet” navodi Markovićeva i pita predsednika opštine 1. Kada će biti otvorena ambulantu u Ustaničkoj? 2. Kada će se otvoriti ambulanta koju je ova vlast zatvorila pre deset godina? 3. Kada građani mogu da očekuju da će im u ambulantama biti dostupne specijalističke službe, a ne samo opšta praksa? 4. Kada će se u ambulantama obezbediti uređaji za savremenu dijagnostku i terapiju? 
 “Svakom dobronamernom Zvezdarcu je jasno da se ova vlast ne bavi njihovim problemima zbog čega je predsednik opštine Vladan Jeremić davno trebao da podnese ostavku” ističe Marković i zaključuje da će ukoliko ga SNS ponovo kandiduje dokazati da njihov najbolji kadar na Zvezdari nije u stanju ne da unapredi zdravstvo nego ni da okreči ambulantu u roku koji je sam sebi zadao” zaključuje Marković