Mila Popović odgovorila Šapiću: Kako je čovek koji je nekada imao hrabrosti da šutne na gol u svakom finalu postao kukavica koja ne sme da izađe na izbore

 13. septembar 2023. 14:51

Da je ostao sportista možda bi mom sinu bilo drago da dobije autogram od proslavljenog vaterpoliste, ali sada posle ovoga što je pokazao, njegov autogram sigurna sam ne treba nikome. Mizogine i nepristojne izjave su jedino što mu ostaje jer to je on, a to nije Beograd.
Mi od Aleksandra Šapića tražimo samo jedan potpis, onaj na papiru u čijem zaglavlju piše ostavka. I to traže stranke koje su dobile 70.000 glasova više nego liste koje su ga podržale u Skupštini.

 

Kada se već priseća svoji sportskih dana, može da se priseti da je oko bazena znao da nastane haos zbog njegovih uvreda i bahatosti. Ali kada smo već kod sporta ostaje mi nejasno kako je čovek koji je nekada imao hrabrosti da šutne na gol u svakom finalu, postao kukavica koja ne sme da izađe na izbore nego, produžava svoj mandat uvredama i napadima na žene, novinare, neistimišljenike, druge sportiste, umetnike ... Tužan kraj.

 

„Mila Popović mi je tražila autogram i ja ću sad da joj ga dam. Evo, za našu Milu od Ace Šapića. Dobila je autogram. Sliku nisam poneo, ali doneću. Može iz bazena, tad sam bolje izgledao“, rekao je Šapić na sednici Skupštine Grada. 

 

Mila Popović, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd