SSP Palilula: Uznemirujući detalji! Aleksandar Stojanović u DZ Palilula sprovodi zlostavljanje i psihičko maltretiranje osoblja!

 08. septembar 2023. 08:52

Ozbiljni problemi u Domu zdravlja Palilula: potpredsednica odbora Stranke slobode i pravde na Paliluli, Tamara Živković otkriva uznemirujuće detalje ,,Aleksandar Stojanović sprovodi zlostavljanje i psihičko maltretiranje osoblja u Domu zdravlja Palilula kojim rukovodi", tvrdi Tamara Živković iz Stranke slobode i pravde na Paliluli i objašnjava da su u toj ustanovi zabeleženi brojni slučajevi mobinga.

 Samo u poslednjih godinu dana, više lekara i patronažnih sestara premešteno je zbog nepodobnosti, dodaje Živkovićeva i podseća da je Aleksandar Stojanović, kadar Srpske napredne stranke, poznat po ucenama i psihološkom maltretiranju zaposlenih, a pod njegovim okriljem su pojedinim pacijentima upisivane lažne psihijatrijske dijagnoze, čime je trajno ugrozio neophodno poverenje pacijenata u lekare.
 ,,U trenutku kad se Srbija suočava sa masovnim odlivom zdravstvenog osoblja, puleni Srpske napredne stranke svojom bahatošću urušavaju i poslednje ostatke zdravstva! Zbog toga ova vlast mora što pre da se promeni!”, zaključila je Živković.