SSP Zvezdara: Gde su pešački prelazi u Mirijevu?

 16. septembar 2023. 18:08

“Gde su nestali pešački prelazi u Mirijevu? Da li smo toliko nevažni opštini Zvezdara da ni na ključnim mestima kao što su vrtići i škole neće da nam obeleže pešačke prelaze?” pita se Elvir Karpuzi član Stranke slobode i pravde Zvezdara i dodaje:

“Pre sedam meseci predali smo zahtev Gradskom sekretarijatu za saobraćaj da se pešački prelazi u dve najprometnije ulice Dragoslava Srejovića i Jovanke Radaković ofarbaju, osvetle posebnom rasvetom i da se postave mačije oči ispred prelaza. Posle sedam meseci situacija u ovim ulicama je takva da se pešački prelazi više ne vide.” „Ne pretrčavaj život, pređi na pešački“ bila je kampanja u avgustu mesecu Agencije za bezbednost saobraćaja zbog toga što je broj smrtno stradalih pešaka povećan. Ovoj kampanji nedostaju samo pešački prelazi, bar u Mirijevu” rekao je Karpuzi.
 “Koliko je ovoj odlazećoj gradskoj SNS vlasti stalo do bezbednosti građana možemo da zaključimo iz ovog naizgled bezazlenog primera da nisu u stanju da obeleže pešačke prelaze u našem naselju više od sedam meseci. Zna ova nesposobna vlast da ih građani više ne žele zato se i plaše da raspišu nove izbore” zaključio je.